De Dohmen-advocaten-verweer-tegen-oppositie-generator

 

 

Nee, die bestaat nog niet, maar het lijkt er wel op: klik hier voor een al deels voor u ingevulde e-mail, wij doen de rest. Stel dat u een merkconflict heeft. Uw marketingafdeling heeft maanden lopen broeden op een goed merk voor uw nieuwe product of dienst. U heeft net een aanvraag tot merkregistratie ingediend bij BOIP. Dan springt de merkeigenaar (merkhouder) op uw nek met zijn eerdere merk door middel van een oppositieprocedure bij BOIP/BBIE (Beneluxmerk) of EUIPO (Europees merk/Uniemerk): er zou sprake zijn van een “gelijk of overeenstemmend teken” en dat zou verwarring veroorzaken bij het publiek. Of er zou sprake zijn van een algemeen bekend merk volgens het UvP (Unieverdrag van Parijs). Is er sprake van een conflicterend merk? U weet twee dingen: één: u wil niet dat de inspanningen van uw marketingafdeling en en alle tijd die u in vergaderingen over de nieuwe merknaam heeft gestoken voor niets zijn geweest en twee: er moet iets gebeuren. Maar moet ú dat allemaal doen? Nee. Het enige dat u hoeft te doen is het door u ontvangen oppositiestuk naar ons toe te mailen door middel van bovenstaande link. U krijgt dan zo snel mogelijk een passende offerte. Na uw vooruitbetaling gaan we gelijk voor u aan de slag om u optimaal te ontzorgen. Door onze jarenlange expertise weten we de prijzen schappelijk te houden, en weet u dat u er in ieder geval alles aan gedaan heeft. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk het verweerschrift dat u alleen nog hoeft op te sturen naar BOIP of EUIPO. Als u het niet zelf in wilt dienen, kunnen we u ook díe last uit handen nemen.

 

Gespecialiseerd advocatenkantoor nodig? Dohmen advocaten: uw advocaat-specialist inzake verweer tegen oppositie merk bij BOIP/BBIE en EUIPO.


 


Dohmen advocaten bv | Sportweg 8 | 5037 AC Tilburg | 013-5821987 | info@dohmenadvocaten.nl | KvK: 18076457 | BTW: NL814155637B01