Gratis spreekuur
intellectuele eigendom / ICT / techniek 

Voor wie?

Ons spreekuur is alleen voor ondernemingen (KvK-registratie)

Welke vragen? 

ICT, software, hardware, automatisering, computers, domeinnamen, Google Adwords enzovoort - techniek. Dat houdt in: alles waarbij affiniteit met techniek een meerwaarde heeft, zoals machines, apparaten, mechatronica - intellectuele eigendom. Dat houdt in: alles op het gebied van merkenrecht, auteursrecht waaronder formats, software, design, mode, huisstijlen, handelsnaamrecht, domeinnamen, modelrecht, octrooien enzovoort. Eenvoudiger gezegd: alles wat u bedenkt en creëert. Voor voorbeelden en FAQ: klik hier.

Wanneer?

Ons spreekuur is elke donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Waar?

Wij staan u tijdens het spreekuur telefonisch te woord, of u kunt van tevoren bellen om een afspraak bij ons op kantoor te maken.

Achtergrond 

U loopt als ondernemers geregeld rond met de vragen zoals we die hiervoor opnoemen. U heeft daarbij behoefte aan advies. Daarvoor kunt u contact opnemen met een advocaat. De drempel is daarvoor soms te groot; u bent wellicht bang onnodig veel geld kwijt te zijn en in langdurige, moeizame processen terecht te komen. Een extra drempel is misschien dat u eerder ook ervaren heeft dat niet alle advocaten weten en begrijpen wat u doet en dat er daardoor veel tijd en geld verloren gaat. 

Concept 

Bij ons heeft u die drempels niet: we geven een gratis, kort, krachtig advies waar een ondernemer direct iets mee kan. Wij zijn vóór en naast de advocatuur werkzaam geweest en opgeleid in techniek, ICT en design. Wij weten dan ook waarover u het heeft en wij spreken uw taal. U krijgt in een gesprek een waardevol advies over uw vraagstuk. Procedures worden hiermee voorkomen en er wordt voorkomen dat van een mug een olifant wordt gemaakt. U bent in een korte tijd veel wijzer geworden en u kunt zich weer wijden aan dat waar u goed in bent en plezier in heeft. 


Dohmen advocaten bv | Sportweg 8 | 5037 AC Tilburg | 013-5821987 | info@dohmenadvocaten.nl | KvK: 18076457 | BTW: NL814155637B01