Gratis Linkedinspreekuur recht voor webdesigners/webdevelopers

Wie – wat – waar – hoe?

Ex-webdesigner en advocaat Jan Smolders verzorgt elke donderdag van 9:00-11:00 uur een gratis Linkedinspreekuur ( “recht voor webdesigners/webdevelopers”), vragen stellen kan dmv reply op het bericht dat elke donderdag net voor 9 uur verschijnt in Linkedingroep (eerst even inloggen op Linkedin) “Webdesign Professionals NL – BE”. Vraag een gratis groepslidmaatschap aan, doe dit liefst enkele dagen voor het spreekuur zodat u zeker weet dat u tegen die tijd groepslid bent.

Welke vragen? 

Alle vragen m.b.t. onze specialismen intellectuele eigendom (IE), techniek en ICT zijn welkom. Let op: het antwoord is openbaar tenzij u aangeeft antwoord via een privébericht te willen.

Achtergrond 

U loopt als webdesigners geregeld rond met korte knagende vragen. U heeft daarbij behoefte aan advies. Daarvoor kunt u contact opnemen met een advocaat. De drempel is daarvoor soms te groot; u bent wellicht bang onnodig veel geld kwijt te zijn en in langdurige, moeizame processen terecht te komen. Een extra drempel is misschien dat u eerder ook ervaren heeft dat niet alle advocaten weten en begrijpen wat u doet en dat er daardoor veel tijd en geld verloren gaat. 

Concept 

Bij het Linkedinspreekuur voor webdesigners/webdevelopers heeft u die drempels niet: u krijgt een gratis, kort, krachtig advies van een ex-webdesigner waar u direct iets mee kan. Procedures worden hiermee voorkomen en er wordt voorkomen dat van een mug een olifant wordt gemaakt. U bent in een korte tijd veel wijzer geworden en u kunt zich weer wijden aan dat waar u goed in bent en plezier in heeft.

  


Dohmen advocaten bv | Sportweg 8 | 5037 AC Tilburg | 013-5821987 | info@dohmenadvocaten.nl | KvK: 18076457 | BTW: NL8141.55.637.B.01