LAATSTE KANS! Op verzoek heeft Robot Love de mogelijkheid geopend om alleen het kort geding met de zelfstandig procederende robot in de ochtend bij te wonen. De deelname bedraagt € 15,00 (incl. koffie/thee): http://bit.ly/2Oiza7i

 

Een seminar over het nieuw robotrecht met een proef kort geding en workshops

Robot Love 4 oktober 2018, 10.00 – 18.00 uur in Eindhoven

 

robotloveinterview

Hoe zal de rechter in kort geding oordelen over de juridische entiteit van een slimme seksrobot? De zaak Bordeelhoudster versus Seksrobot moet daarin klaarheid brengen. Het kort geding opent het eendaagse seminar over het nieuwe, multidisplinaire vakgebied robotrecht.

 

Actuele vragen en diverse antwoorden staan centraal in het kort geding (in de ochtend) en de workshops (in de middag) van Mr. Willem Korthals Altes (rechter te Amsterdam), Dr. Rob van den Hoven van Genderen, directeur VU-Center for Internet & Law, Mr. Merel Dorgelo en Mr. Hub Dohmen, advocaten respectievelijk in Amsterdam en Tilburg, en Ine Gevers, initiator en artistiek leider van Robert Love. Idee en realisatie: prof. mr. dr. Giep Hagoort. De genoemde juristen treden ook op in het kort geding.

Tijdens de seminardag vindt de presentatie plaats van de nieuwe Nederlandse Vereniging voor Robotrecht (NVvR).

Informatie te verkrijgen en kaarten à € 150,00 te bestellen via www.robotlove.nl onder de rubriek Events. De deelnameprijs is inclusief reader, koffie/thee/lunch, drankje bij de borrel en een begeleid bezoek aan de expositie. Deelnemers aan het seminar krijgen desgewenst een gratis jaarlidmaatschap van de NVvR. De jaarcontributie bedraagt € 45,- (studenten € 25,-).

De deelname aan het seminar Robotecht is beperkt.

Aan deelnemende advocaten wordt op verzoek een bewijs van deelname verstrekt inclusief een inzichtelijk cursusprogramma ter beoordeling van het verkrijgen van NOvA-opleidingspunten.

Specialist intellectueel eigendom nodig? Dohmen advocaten: uw advocaat gespecialiseerd in intellectueel eigendom en meer. Gratis spreekuur 013-5821987 of op ons advocatenkantoor.


 


Dohmen advocaten bv | Sportweg 8 | 5037 AC Tilburg | 013-5821987 | info@dohmenadvocaten.nl | KvK: 18076457 | BTW: NL8141.55.637.B.01